El grup musical blanenc Wantum ha guanyat el Guardó Popular dels premis Sona 9 2008. Es tracta de la 8a edició del Concurs de Maquetes Sona 9 organitzat pel Grup Enderrock, iCat fm, Televisió de Catalunya i Ritmes.cat. El premi per votació popular consisteix en la participació del grup guanyador en els concerts promocionals del Sona 9 i promoció a la Xarxa de Bucs d'Assaig de Catalunya. El jurat estava integrat per periodistes especialitzats dels mitjans organitzadors del concurs. La resta de premiats van ser El Nota amb el premi Sona 9 2008, Projecte Buamb el premi Joventut i Espart, guanyador del premi Èxit.

El western dirigit per Jim Jarmusch Dead Man és la protagonista de la sessió d'avui del Parlem de Cinema? que organitza mensualment el Museu del Cinema. Aquesta és una de les obres més influents del cinema contemporani, un western minimalista que compta amb grans interpretacions de Johny Deep, Robert Mitchum i Alfred Molina entre altres i una banda sonora composada per Neil Young. La sessió serà presentada i moderada pel crític de cinema del Diari de Girona Pep Prieto.

L'Associació musical Soroll de Vidreres ha presentat les seves propostes de concerts per demà divendres i dissabte a la nit. El Pavelló d'Esports de Vidreres acollirà demà a les 11 de la nit els grups Subterranean Kids (Barcelona), Willis Drummond (Euskal Herria) i Nan Roig (Barcelona). Després dels concerts actuaran Dj Vinyl (Platja d'Aro) i Dj Galo (Sant Feliu de Guíxols). El dissabte, dia 15, a les 12 de la nit al pub Pierrot Lunar de Maçanet de la Selva actuaran els gups Willis Drummond (Barcelona), Illinoise (la Selva) i a continuació serà el torn de Dj Waiem (Atzavara). Totes les actuacions són gratuïtes.