D'entrada, quan en un programa de concert hi situen dos directors de la talla de Joan Albert Amargós i Xavier Pagés, això sol ja és una garantia. Parlem del Cicle de Música per a cobla que es presenta en quatre concerts, d'octubre a gener, a la sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona.

Es tracta del 1r Cicle de Música per a Cobla que porta a terme la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, un dels quals té caràcter extraordinari, sota l'aixopluc del memorial Joaquim Serra. El primer dels concerts es va dur a terme el passat 18 d'octubre, sota la batuta de Joan Albert Amargós, amb motiu del 25è aniversari de la cobla Sant Jordi.

El segon serà el diumenge 16 de novembre, serà l'extrordinari del memorial Joaquim Serra, que anualment recorda la figura excepcional del músic nat a Peralada el 1907 i mort a Barcelona el 1957.

El dissabte 13 de desembre es presentarà el CD Binomis, que integra obres originals per a cobla i piano, una de les quals és del músic gironí Marc Timón, Concert per a piano i cobla n. 1, amb Albert Guinovart de piano solista.

Pel que fa al darrer concert, el dia 31 de gener, estarà íntegrament dedicat a estrenes dedicades a la cobla Sant Jordi pel seu 25è aniversari. Són nou els compositors que han escrit sardanes per aquesta efemèride, a més de Francesc Cassú, que els ha dedicat una obra lliure per a cobla, i Xavier Pagés, que estrenarà una obra concertant per a flabiol, amb el solista Xavier Torrent, de Santa Coloma de Farners.

Jordi Paulí, Joan Josep Blay, Josep M. Serracant, Victor Cordero, Jesús Ventura, Concepció Ramió, Enric Ortí i Joan Jordi Beumala són els nou autors de les estrenes.