27 de novembre de 2008
27.11.2008

Nina:"Cantar no ho és tot per a mi"

La cantant destaca que les seves prioritats són els estudis de Filologia Catalana i de Logopèdia

27.11.2008 | 01:00
L´actriu i cantant Nina presenta a Girona els nous cursos de veu de Contrologia en un sopar-tertúlia.

Al restaurant Al Da Vinci de Girona va tenir lloc un sopar- tertúlia amb la cantant i actriu Nina. "Cantar no ho és tot per a mi" va ser una de les ?primeres afirmacions que l'actriu va voler remarcar dient que tot i que ?l'apassiona el món de la música i del teatre musical prioritza els seus estudis de Filologia Catalana ??compaginant-los amb els estudis de ?Logopèdia que actualment està cursant.
L'actriu es va mostrar molt contenta de ser a Girona recordant els seus inicis com a cantant a l'orquestra Costa Brava. Durant el sopar amb un ambient íntim i confortable, Nina va explicar nous mètodes que s'utilitzen per controlar la veu i el cos i que s'aplica al nou centre Contrologia del qual n'és la fundadora i màxima responsable. La veu sostenible és un dels cursos que ofereix l'entitat que consisteix a ?adquirir els coneixemnts bàsics sobre la veu i desenvolupar-ne un ús saludable.
L'objectiu del cursos de Contrologia és aconseguir treballar i conèixer el cos i la veu de l'intèrpret o de ?qualsevol professional que tingui com a eina bàsica la veu. Tot això combinant dues tècniques innovadores: el Mètode Pilates i l'EVTS o Voice Craft, a la qual la Nina en concret suma un substrat específic personal.
El sopar-tertúlia es va anar ?amenitzant amb el pas de les hores d'una manera molt especial ja que la Nina va fer practicar exercicis de veu a tots els assistents i per finalitzar ?l'actriu va proposar una manera ?divertida d'acomiadar-se cantant una estrofa de la cançó Quizàs, quizàs, ?quizàs del compositor Osvaldo Farrés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema