Jett Travolta, el fill adolescent de l'actor John Travolta, va morir ahir a la banyera de la seva residència familiar a l'Old Bahama Bay Hotel, a les illes Bahames, on gaudia amb la família d'unes vacances. Pel que sembla, el jove, que patia una rara malaltia coneguda com a síndrome de Kawasaki, va patir un atac derivat d'aquesta, cosa que va provocar que es copegés el cap en caure a la banyera. Encara que una de les treballadores de la llar de la família va trobar el jove i va ser traslladat d'immediat a l'hospital de Freeport, el jove de 16 anys va morir abans d'ingressar al centre mèdic, sent infructuosos els intents per reanimar-lo.

L'advocat de John Travolta, Michel Ossi, va confirmar la tràgica notícia i va explicar que es va fer tot el possible per salvar la vida del jove Jett, de només 16 anys d'edat, encara que no va ser possible. No obstant això, la família s'alegra que Jett hagi estat "feliç tots els dies de la seva vida", tal com va explicar l'advocat de la família. "El senyor i la senyora Travolta eren uns pares fantàstics i van fer tot el possible per assegurar-se que els seus fills estiguessin bé, per la qual cosa els entristeix profundament el que ha passat", va assenyalar Ossi.

El jove es trobava a la banyera de la seva residència a l'Old Bahama Bay Hotel, quan va patir un atac a causa de la síndrome de Kawasaki que patia. Com a conseqüència, es va copejar el cap i va quedar inconscient fins que el va trobar una de les empleades de la llar de la família; el jove va morir a l'hospital de Freeport hores després als intents per reanimar-lo. Malgrat aquestes primeres hipòtesis elaborades per la Policia tenint en compte les dades recollides al lloc dels fets, els investigadors estan esperant els resultats de l'autòpsia per obtenir una conclusió definitiva. Jett Travolta era el fill gran de John Travolta, un dels actors amb major trajectòria a Hollywood, i tenia una germana de tan sols vuit anys, Ella Blue.