Un any més el col·lectiu cultural gironí Orella Activa va aprofitar la nit de Reis per celebrar el seu aniversari organitzant un concert. Enguany la festa la posava Herois de la Katalunya Interior i Bogarde, dues formacions d'electrònica que barregen grans dots de freakisme i catalanisme.

Va obrir la nit Herois de la Katalunya interior, davant un públic fred que pràcticament no es va animar fins que el grup del Moianès no va entornar un dels seus grans clàssics: Nena Petxina. En l'anterior cançó, Brackets, un component del grup va baixar de l'escenari per dedicar el tema (una cançó que parla de l'amor cap a una adolescent), a una jove i atractiva espectadora, la Laura. El recital va compaginar temes d'Internet amb els del seu nou disc. Es va escoltar, per exenple, Pel Coool, Trunying,Orgull PastorilMaripeu.

A continuació, es va escoltar el techno metal fiestero de Bogarde, amb un ninot com un dels integrants i batejat com "Bogardinho". El cantant del grup del Penedès, lluny de tenir fred va actuar sense samarreta i en una cançó va utilitzar perruca. Van divertir amb temes com Marujes en 4x4, Acebes, Xandalunya Menys vinyes i més ciment. Va tancar la nit, Dj Titín.