Dos metges forenses van efectuar l'autòpsia del fill de l'actor nord-americà John Travolta, Jett, mort a les illes Bahames mentre estava de vacances amb la família, i van confirmar la tesi que la mort es va deure a un episodi convulsiu que va patir l'adolescent, segons van informar mitjans locals.L'anàlisi del cos del jove de 16 anys, que va morir divendres passat, es va completar durant el matí d'ahir, encara que l'informe amb les conclusions mèdiques no es va donar a conèixer.

No obstant això, fonts pròximes a aquest procés consultades per mitjans de comunicació nord-americans van confirmar que les proves realitzades sobre el cadàver van ratificar la tesi que la mort de Jett Travolta es va deure a un episodi de convulsions.

Aquests mateixos testimonis van descartar que Jett hagués perdut la vida a causa d'un accident o un cop contra la banyera, com es va especular en un primer moment.

El fill del protagonista de films com Pulp Fiction (1994), Grease (1978) i Saturday Night Fever (1977) va ser trobat inconscient en el bany de la residència dels Travolta a les Bahames i va ser declarat oficialment mort després del seu trasllat en ambulància a un hospital pròxim a la localitat de Freeport. Jett tenia un llarg historial de convulsions que, segons els seus pares, té el seu origen en la malaltia de Kawasaki, que causa la inflamació dels vasos sanguinis i que va patir el jove quan era un nen.