L'estació Espai Jove de Girona acollirà aquesta nit una gran festa per inaugurar la setena edició del Mostrar't, un esdeveniment que serveix de plataforma per a tots aquells joves artistes visuals de l'escena emergent. L'acte, que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre, tindrà les actuacions de Pauk i Vj Muka i les presentacions dels artistes que exposaran en aquesta edició de la mostra.

El barceloní de naixement però afincat a Girona des de fa uns anys, Pauk, és un artista que mitjançant el sampleig de tota classe d'instruments folklòrics i la mescla de sons d'arrel electrònica, ofereix un peculiar espectacle per fer gaudir tots els sentits. Una oportunitat única per submergir-se en els ritmes més frenètics i electrificats complementats amb melodies hipnòtiques, que defineixen clarament el seu estil. Pauk presentarà avui les catorze peces que conté el seu darrer treball, Insekt. Ritmes frenètics i electrificats barrejats amb melodies hipnòtiques, defineixen clarament el seu estil. La seva música farà descobrir la pluralitat dels estats d'ànim.

Per la seva banda, els audiovisuals de l'acte d'inauguració aniran a càrrec de Vj Muka. L'artista gironí, presentarà aquest vespre un treball que parteix d'imatges i animacions creades en viu i al moment, en una sessió que posa èmfasi en les tendències més contemporànies. Ell serà alhora el professor del curs d'iniciació al VJ (projeccions en directe) programat a l'Espai Jove per al mes de març.

Els primers artistes que exposaran en el Mostrar't seran els fotògrafs experimentals Jani Permiso i Nico Bambini, que presentaran, del 12 de gener al 8 de febrer, el seu darrer treball artístic, Mummies. L'obra visual "neix de la necessitat de parlar sobre la bellesa i l'estètica a l'època que ens ha tocat viure", segons expliquen els propis artistes. Amb el conjunt de fotografies, Permiso i Bambini, elaboren una reflexió sobre la buidor interior en la societat de la cirurgia plàstica.

A partir del 9 de febrer, i fins el 8 de març, el pintor gironí, Aleix Font, exposarà les seves darreres pintures que, partint de l'impulsivitat i l'expressionisme destructiu, constitueixen, segons el perfil facilitat pel programa de la mostra, "accidents pictòrics".

Finalment, el fotògraf Víctor Masferrer, del 9 al 31 de març, serà l'encarregat de cloure el cicle d'exposicions, amb un conjunt d'imatges que conviden a fer un viatge especial a través de la construcció amb la terra i els sacs. Una obra que, segons la descripció facilitada per l'organització de la mostra artística, esdevé un "apèndix de la casa, reclòs i obert. Refugi i niu". Una porta oberta als "fenòmens còsmics, que esdevé el centre de l'univers".