09 de gener de 2009
09.01.2009

Es publica el primer estudi global sobre la vida i l'obra de Ramon Llull

09.01.2009 | 01:00

Un grup d'investigadors coordinats pel professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Alexander Fidora i per Josep E.Rubio, de la Universitat de València, acaba de publicar en anglès el primer estudi global sobre la vida i l'obra de Ramon Llull (1232-1316).
Raimundus Lullus. An Introduction to his Life, Works and Thought és el títol d'aquesta obra, publicada per l'editorial belga Brepols dins de la col·lecció Corpus Christianorum, la més prestigiosa de les edicions d'autors clàssics de la tradició cristiana.
Fins ara no existia cap introducció general al filòsof i teòleg medieval, autor d'unes 280 obres, escrites en llatí, català i àrab, i amb aquest estudi es pretén, a més, contribuir a l'accés internacional del pensador d'origen mallorquí. A l'estudi, de més de 500 pàgines, hi han intervingut al llarg de cinc anys diferents especialistes d'Alemanya, Espanya i Itàlia, que han incidit tant en la trajectòria vital de Llull com en la seva producció intel·lectual, situant-la dins de l'horitzó polític i social del seu temps.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema