09 de gener de 2009
09.01.2009
Còmic

Spiderman es llança al rescat de Obama

09.01.2009 | 14:43
Spiderman es llança al rescat de Obama

El president electe d'Estats Units, Barack Obama, dóna el salt al còmic, i ho fa de la mà d'un dels personatges més emblemàtics: Spiderman.

Obama serà el protagonista de les històries de Spiderman, que intervindrà per a salvar la presa de possessió del nou president d'EEUU. Aquest nombre especial sortirà a la venda el 14 de gener en els EEUU, pocs dies abans que se celebri la presa de possessió del president electe d'EEUU, que tindrà lloc a Washington el pròxim 20 de gener.

'*pidey meets the President!' serà el títol d'aquesta historieta el germen de la qual és l'afició del propi Obama a les històries de Spiderman. Durant una de les moltes entrevistes a les quals es va sotmetre en la campanya electoral, el llavors candidat demòcrata va confessar que l'home-aranya era una de les seves grans passions i que era un fidel col·leccionista dels comics de Spiderman.

"Quan vam saber que Obama col·lecciona historietas de Spiderman, vam tenir clar que aquests dos personatges històrics havien de trobar-se en el nostre univers de Marvel", explica Joe Quesada, directiu d'editorial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema