15 de gener de 2010
15.01.2010

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Dirigida per Guy Ritchie

Sherlock Holmes ja és aquí

L'estrena de la setmana arriba com una interessant proposta d'entreteniment

15.01.2010 | 00:11
Fotograma de la pel·lícula. /

L'equip de la nova versió cinematogràfica de "Sherlock Holmes", amb Guy Ritchie, Jude Law i Robert Downey Jr al capdavant, ha presentat aquest dijous a Madrid la pel·lícula en relativa baixa forma després de passar la nit d'ahir en un ´tablao´ flamenc.

"Estem planejant una possible seqüència de flamenc per a la segona part", ha bromejat Downey Jr, que interpreta al famós detectiu tot i que va ser l'únic que va decidir abstenir-se d'una de les atraccions típiques de la capital.

"No li pregunteu molt a Guy (Ritchie), que ha passat una nit molt dura", ha dit del director de la pel€lícula, que fusiona amb empenta l'estil d´altres pel·lícules de Ritchie com ´Lock and Stock´ i ´Snatch´ amb l'època victoriana de Conan Doyle.
Ritchie, ex marit de Madonna, s´ha mostrat poc comunicatiu durant la roda de premsa. ¿Està d'acord amb aquells que qualifiquen el seu llenguatge cinematogràfic com ´videoclipero´? "No", ha contestat. S´havia llegit el còmic de Sherlock Holmes? "No". ¿Va pensar en invertir els papers i donar-li a Law el paper de Holmes i a Downey Jr el de Watson? "Podria donar una resposta més llarga, però només diré: no".

Les xifres, però, parlen per si mateixes: 165 milions de dòlars recaptats en tres setmanes als Estats Units, sobrevivint al fenomen d´"Avatar" i aconseguint el major èxit del director, que havia punxat en les seves últimes obres com ´Revolver´ o ´Barridos por la marea´, protagonitzada per la seva ex dona i icona de la música.

Aquest magnífic rendiment comercial apunta seqüela, una cosa que tampoc han pogut confirmar els productors presents a Madrid, entre ells l'artífex de sagues com "Speed" o "Matrix", Joel Silver. "Esperem poder respondre aviat a aquesta qüestió", ha dit.

"Fresca i excitant"

"Excèntric, brillant i atractiu", així és, en paraules de Jude Law, el Sherlock Holmes que encarna Downey Jr en aquest film d'acció, dirigit al públic jove. D'aquí que aquesta versió ofereixi una imatge "renovada, fresca i excitant", però sense oblidar al creador de Holmes. "La pel€lícula té un enfocament dual, amb el màxim respecte a Conan Doyle, però amb molta energia", ha explicat l'actor que encarna un doctor Watson "a l'altura" de Holmes.


La trama d'aquest 'Sherlock Holmes' té al misteriós Lord Blackwood com a detonant: diu tenir poders sobrenaturals, ser aliat de Satanàs i vol dominar el món sencer imposant la por.

Holmes, que en els seus moments de tedi es dedica a provar anestèsics amb el seu gos i a tocar el violí a hores intempestives, i Watson, a punt de prometre's amb la seva jove i guapa núvia, hauran d'intentar parar-li els peus i en el camí es trobaran amb la bella Irene Adler ( interpretat per Rachel McAdams), l'antic amor del detectiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona