22 de gener de 2010
22.01.2010

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Música

La cobla de l'Esmuc ofereix un concert a l'Auditori de Barcelona

Aquesta formació actuarà diumenge vinent a la Sala Oriol Martorell a les ordres de Jordi Vilaró

22.01.2010 | 11:38
Jordi Vilaró.

La cobla de l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) oferirà un concert a la Sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona, demà passat, a les set de la tarda. La formació coblística actuarà sota la batuta de Jordi Vilaró, i, en el repertori, hi figuren peces dels gironins Juli Garreta, Marc Timón i Jesús Ventura, a més de Fèlix Martínez Comín, Manel Oltra, Victor Cordero, Joan-Josep Blay i Xavier Pagès.

Jordi Vilaró

Jordi Vilaró, és professor de tible de l'Esmuc, i instrumentista de tible a la cobla Prrincipal del Llobregat, des del 1991. També dirigueix la cobla ILURO, de Mataró. Abans va passar per les cobles Marinada De Badalona, on va començar a tocar el tible i Pral. De Barcelona. També ha compost varies sardanes: Terrajant; LLobregatejant; Osseja, aplec 2000; Sant Pau d'Ordal; Seguim ballant junts?, i alguna altra. Vilaró va tocar el tible en Un pont de mar blava de Lluís Llach.

L'ESMUC

Pel que fa a l'Esmuc, l'Escola va ser creada per iniciativa de la Generalitat l'any 2000 i funciona com a Fundació des del 2001. Es l'únic centre oficial d'iniciativa pública que imparteix a Catalunya el grau superior de música i que atorga una titulació equivalent a tots els efectes al títol de llicenciat universitari. Entre el seu professorat, hi trobem el gironí Marcel Sabaté, qui dins de l'apartat de Música Tradicional, imparteix les classes de flabiol i tamborí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona