05 de febrer de 2010
05.02.2010

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Un músic històric

Amadeu Cuadrado, de la Baix Empordà, endreça el fiscorn

Continua vinculat amb la cobla palamosina, amb la tasca de representant que fins ara ja havia desenvolupat

05.02.2010 | 10:18
El fiscornista Amadeu Cuadrado.

El músic palamosí Amadeu Cuadrado deixa de tocar el fiscorn a la Baix Empordà, però continua vinculat amb la cobla palamosina, amb la tasca de representant que fins ara ja havia desenvolupat.

La Baix Empordà tindrà més canvis amb l'inici de la nova temporada. Plega el trompeta Alfons Casellas i entra al seu lloc Sergi, provinent de la Cervianenca. A banda, Narcís Baulida serà el fiscornaire que ocuparà el lloc que deixa Cuadrado.

Un músic històric

Amadeu Cuadrado va ser membre fundador de la Baix Empordà l'any 1964, i també n'ha estat director i representant. Abans també havia actuat a la cobla Principal de Palamós, a la dècada dels anys 50 i 60 del segle passat.

També s'ha dedicat a la composició, havent escrit un bon nombre de sardanes, algunes de les quals són dedicades a Girona. Són composicions seves En Jaume i en Juli, La font d'en Bufí, Solitud a Bell-lloc, Joan i M. Àngels, Palamós aplec d'aplecs, Sa bardissa, 60 primaveres a Palamós, En Joan de Sant Quirze, 40 anys junts a Palamós, El campanar de Palamós, Palamós el mar i La Salle, En Manel del Mas Pijoan , El primer sol de l'any, La castanyada de GironaA Girona per l'aplec, entre altres.
Val a dir que Palamós el va distingir amb l'Escut d'Or de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona