És una banda de "porno ska mafiós", nascuda a Mataró i influïda per grups com Skatalites, i que està de gira celebrant el seu desè aniversari. Amb aquestes senyes d'identitat tan peculiars, només es pot estar parlant de The Cabrians, que portaran demà al Sonic Club els seus ritmes calents de reggae, skaprimerenc i rhythm'n'bluesvingut de Jamaica.

La seva primera maqueta data de 2002, i en els següents anys es van començar a donar a conèixer a l'entorn de Barcelona. A partir de llavors van saltar a l'estranger, acompanyant grups com la Banda Bassotti o Opció K-95, tot i no tenir encara cap disc enregistrat. Va ser el 2005 quan van debutar amb Black Momerota, on van fer gala de rudesa rítmica; i fa dos anys van llançar al mercat For a few pussies more. En aquell moment, tot i passar-se a un vessant més seriós, van voler demostrar que no havien perdut el sentit de l'humor bandarra que els caracteritza.

Aquesta nit enceten al Sonic de Girona una gira que els durà a diversos escenaris estatals i internacionals com a commemoració del seu desè aniversari, i que culminarà amb la presentació del seu tercer llarga durada.