La cerimònia de lliurament de premis va clausurar dissabte a la nit l'edició més exitosa del Festival Curt.doc. La sueca Slaves: an animated documentary de David Aronowitsch i Hanna Heilborn va ser la gran protagonista de la nit ja que va ser valorada pel jurat com a la millor pel·lícula de les 21 que es presentaven a concurs.

Slaves. An animated documentary és una proposta agosarada, que combina el documental amb l'animació, uns gèneres aparentment contradictoris. A partir d'un valuós document sonor: el testimoni de dos nens del sud del Sudan segrestats i obligats a ser esclaus per un grup de milicians amb suport del govern, els autors del documental decideixen recrear fidelment aquestes converses mitjançant la tècnica de l'animació.

El documental Con Sandra, de Raúl Cuevas, es va endur el premi al millor curt català. Dirty Martini d'Iban del Campo, va rebre una menció especial del jurat. També es van homenatjar Tomàs Mallol i Joaquim Puigvert, a qui se'ls va atorgar el premi Nanook a una trajectòria en reconeixement a la seva tasca. La gran quantitat de treballs rebuts ha marcat aquesta edició del festival.