Javier Bardem i Julia Roberts revolucionen la cartellera del cap de setmana, que inclou també les estrenes d´'El gran Vázquez' i 'Elisa K'-dues de les quatre pel·lícules espanyoles que competeixen per la Concha d'Or al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2010 -, i el retorn d´'Avatar', només en 3D.

'Come, reza y ama'

Javier Bardem sedueix una desencantada Julia Roberts a 'Come, reza y ama', en un drama dirigit per Ryan Murphy sobre la superació personal, adaptació de la novel·la de l'escriptora Elizabeth Gilbert que va ser número u en la llista dels llibres més venuts d'Argentina, Brasil i Portugal.

'El gran Vázquez'

Santiago Segura es fica a la pell del mític dibuixant de còmics a la pel·lícula biogràfica 'El gran Vázquez', una comèdia espanyola amb la qual el director Óscar Aibar- qui ja havia treballat amb Segura a 'La màquina de bailar'-pretén guanyar la Concha d'Or del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2010.

'Elisa K'

Judith Colell i Jordi Cadena porten al cinema l'adaptació de la novel·la de Lolita Bosh (Barcelona, 1970) 'Elisa Kiseljak' amb 'Elisa K', un drama que també competeix per la Concha d'Or al Festival de Sant Sebastià 2010 i que se centra en la figura d'una dona que recorda un fet horrible que li va passar durant la seva infància.

'Carancho'

Pablo Trapero dirigeix als argentins Ricardo Darín i Martina Gusman a 'Carancho', un drama que treu a la llum una fosca realitat: la fragilitat del sistema judicial a Argentina. Un país on cada any milers de persones moren en accidents de trànsit i les asseguradores es nodreixen i converteixen aquestes tragèdies en un negoci.

'Amanecer de un sueño'

A punt de complir 81 anys, l'actor argentí Héctor Alterio protagonitza l'òpera prima del valencià Freddy Mas Franquesa, 'Amanecer de un sueño', un homenatge del director al seu avi malalt d'Alzheimer, que ha estat guardonada amb nou premis internacionals.

'Astro Boy'

L'adaptació del primer manga de la història creat pel dibuixant japonès Osamu Tekuza arriba al cinema de la mà del cineasta britànic David Bowers ('Ratónpolis') i el seu 'Astro Boy', una pel·lícula d'animació per ordinador per als més petits que gira al voltant del dolor que produeix el sentir-se diferent.