La inauguració , que per primer cop tindrà lloc a Girona, s´iniciarà amb una salutació de benvinguda als assistents, a càrrec del Sr. Jordi Martinoy, delegat del Govern de la Generalitat a Girona. Tot seguit, l´honorable Sr. Josep Huguet, conseller d´Innovació, Universitats i Empresa inaugurarà la Setmana de la Ciència 2010. Albert Castellanos, director de Talència, introduirà les conferències inaugurals que aniran a càrrec dels Drs. Martí Boada i Joan Manuel del Pozo. La rectora de la UdG, la Dra. Anna Maria Geli, clourà l´acte.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa de Talència en què hi col·laboren les universitats de Catalunya, el CSIC i diverses institucions compromeses amb la recerca i la docència. Pel que fa a la participació de la UdG, entre els dies 12 i 22 de novembre, es duran a terme exposicions, demostracions tecnològiques, conferències i activitats de divulgació científica. La present edició coincideix amb l´Any Mundial de la Biodiversitat, fet que marcarà una part de les temàtiques que es pretén donar a conèixer.

L´acte d´inauguració serà retransmès per videostreaming pel canal UdG i es podrà seguir pel Twitter (hashtag #setciencia)

Consulteu les activitats programades per a la Setmana de la Ciència