Cada any per la diada de Sant Esteve, l'Agrupació Sardanista de Riudellots de la Selva celebra la Diada del Soci d'aquesta entitat, una activitat ben tradicional que enguany arriba ja a la seva vint-i-cinquena edició.

El matí, després de la missa major, el temple queda omplert de molta gent que s'acosta per assistir a un concert que cada any efectua La Principal de la Bisbal. Si bé en cada aniversari l'acte es ben cabdal, a més aquest any té un caràcter especial, ja que es commemoren les noces de plata d'aquesta entitat.

És costum que en cada celebració és reti un homenatge a algun compositor de música de cobla. Així és com entre d'altres, han estat reconeguts Josep Cassú, Lluís Albert, Josep Lluís Moraleda o Jaume Cristau, entre d'altres. I aquest any s'ofereix aquest acte d'homenatge al compositor barceloní Jordi Leon, del qual s'interpretaran les sardanes Aquarel·la renaixentista, Festiva i una obra per a cobla que porta per títol L'Auca del Sr. Esteve.

A banda, cal tenir en compte que l'agrupació, tot comptant amb l'aportació musical de la cobla La Principal de la Bisbal, ha enregistrat un CD amb les sardanes que els autors homenatjats han dedicat a l'Agrupació o a la vila. Aquest disc serà presentat en el decurs d'aquest concert.

Els actes seguiran a la tarda, amb una audició de sardanes. Aquesta es durà a terme al pavelló municipal a les 4 de la tarda, i anirà a cura de la cobla La Flama de Farners. Finalment, es durà a terme un concert i ball a càrrec de La Principal de la Bisbal.