Carles Ribot ha treballat com a productor i com a músic. En aquest sentit, s'ha donat a conèixer en concerts amb Adrià Puntí, primer com a músic i més endavant amb un projecte propi per amenitzar els concerts del poeta.

Ribot també és citat en col·laboracions en discs com el debut d'Affoniks, Anita Miltoff i en directe amb Mazoni o Esperit!, grups de l'escena indie/underground catalana, de la qual ell en forma part. El músic de Verges també lidera propostes com ara Aranzel i Transgress. Com a productor, ha treballat en sistemes de so lo.fi i ha utilitzat càmeres domèstiques i telèfons mòbils a l'hora de rodar els clips musicals, amb unes imatges realitzades, editades i muntades íntegrament per ell.

Una gira per Corea del Sud, passant per les ciutats de Busan i Daejeon, amb el seu projecte experimental Transgress i petites escapades autogestionades per França i Itàlia marquen les primeres passes del viatge musical de Carles Ribot. El documental/reportatge Artista al descobert mostra les seves aparicions en sèries de televisió i en el món de la publicitat o en pel·lícules.girona |ddeg