07 de febrer de 2011
07.02.2011
Diari de Girona
Música

La Troup edita el seu primer CD «Benvinguts a la Selva»

Al març s'editarà físicament en format de CD «Digipack» amb il·lustracions de l'artista cassanenca Clara Mitjavila

07.02.2011 | 15:59
La Troup edita el seu primer CD «Benvinguts a la Selva»
Escolta la cançó «Per dir-te bona nit» de La Troup

Després de ser guanyadors del concurs Argila Pop 2010 i finalistes de l'INTRO '10 arriba el primer disc de La Troup. «Benvinguts a la selva» és una proposta musical amb base de rumba catalana que es passeja pels camins dels ritmes llatins i d'altres estils com el Rock o el Reggae. Un ampli ventall d'instruments dóna a cada cançó un toc particular i conforma una sonoritat variada al llarg del disc.

El grup va nèixer a Cassà de la Selva l'any 2005 on, inicialment, amenitzaven musicalment la trobada amb els amics-amigues al voltant d'un banc i a la llum d'una farola.

«Aquest disc és un petit homenatge a tota la gent que ens segueix i que s'han après les cançons a base d'escoltar-les en directe. Ara podran escoltar-les en una gravació i esperem que les gaudeixin amb la mateixa passió» - comenten els membres del grup. «De totes maneres, les nostres arrels musicals sempre estaran al carrer, d'allà on vam aprendre quan començàvem».

El disc va ser gravat al llarg de l'any 2010 a l'estudi AdLibitum de Palamós i la masterització ha anat a càrrec de l'estudi The Grand Masters de Manchester (Regne Unit). AdLibitum.cat s'ha encarregat de l'edició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona