L'associació Gresol presenta per vuitè any consecutiu una trobada internacional d´art d´acció de dones FEM_11. Un any més, tindrà com a escenari principal el Centre Cultural la Mercè de Girona.

FEM_11 reunirà dones artistes d'arreu de món de l'àmbit de la performance per presentar les seves obres a la vuitena edició de la trobada. Hi participaran artistes de renom amb molts anys d´experiència juntament amb artistes emergents.

Paral·lelament a les accions, està previst un programa teòric amb la participació de reconegudes crítiques d´art i artistes organitzat per la Càtedra d'Art i Cultura Contemporanis de la Universitat de Girona, que tindrà lloc a la Facultat de Lletres.

Per primera vegada, FEM_11 col·labora amb el projecte ELAA (European Live Art Archive). Els enregistraments en vídeo de les les accions del festival seran cedits a l'arxiu d'ELAA.

Finalment, FEM_11 també inclourà un programa de tallers d´art d´acció al Centre Cultural la Mercè, dirigits per les artistes participants i adreçats a estudiants de centres d´educació artística i joves artistes.