A Pas de Joan Maragall

Una visió actual de la poesia de Maragall

Joan Maragall és el primer poeta modern de la història de la literatura catalana. Joan Maragall és el primer intel·lectual públic de la cultura catalana moderna. Com a autor literari Maragall va revolucionar absolutament tots els gèneres que va conrear: la poesia, tant la lírica, com l´èpica i la dramàtica; la teoria literària; el periodisme; el memorialisme; la traducció literària de prosa i vers. Si contemplem la seva obra sense prejudicis, ens adonarem que encara és plenament actual.

Sam Abrams

Selecció de poemes i presentació: Sam Abrams

Actriu: Lavínia Vila

Música, dansa i escenografia: Luthiers Drapaires

Coordinació artística: Montse Canals i David Planas

A pas de poetes és un cicle produït pel Centre Cultural la Mercè

Si vols una de les 2 entrades dobles que regala «Diaridegirona.cat» només has de respondre la següent pregunta:

De quin president de la Generalitat era avi Joan Maragall?

a) Ernest Maragallb) Pasqual Maragallc) Jordi Pujol

Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «MARAGALL» a l'assumpte del correu.

Text legal:

L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en un fitxer el responsable del qual és DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU, amb la finalitat d'atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU que pogués ser del seu interès. DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU es compromet a l'ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, per a la finalitat esmentada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció passeig General Mendoza, 2 17002 Girona.