La Companyia de Jesús ha creat la pàgina web "rezandovoy.com", que proporciona material diari d'oració per escoltar directament o per descarregar a qualsevol reproductor mp3 o iPod, i que entrarà en funcionament el proper 9 de març, Dimecres de Cendra.

El web, el primer en espanyol d'aquestes característiques, inclou una oració en àudio per a cada dia de la setmana, de dilluns a divendres, amb una duració de 12 minuts. A més, s'hi ofereixen motivacions per a la reflexió personal, música per a la contemplació, la lectura de l'evangeli del dia o altres textos de l'escriptura.

La iniciativa, ubicada a Valladolid i que compta amb el suport de les editorials jesuïtes Salterrae i Mensajero, neix de la idea dels seus homòlegs anglesos amb el seu web "www.prayasyougo.org", que va sorgir fa tres anys i rep una mitjana de 90.000 visites setmanals.

En aquest projecte, dirigit pel teòleg i sociòleg jesuïta José María Rodríguez Olaizola, hi participa un equip de 28 persones: vuit han posat les seves veus a les oracions i les altres vint han redactat les reflexions vinculades a l'Evangeli.