05 de març de 2011
05.03.2011

La Companyia de Jesús crea un web amb oracions per descarregar a l'iPod o mp3

05.03.2011 | 01:00

La Companyia de Jesús ha creat la pàgina web "rezandovoy.com", que proporciona material diari d'oració per escoltar directament o per descarregar a qualsevol reproductor mp3 o iPod, i que entrarà en funcionament el proper 9 de març, Dimecres de Cendra.
El web, el primer en espanyol d'aquestes característiques, inclou una oració en àudio per a cada dia de la setmana, de dilluns a divendres, amb una duració de 12 minuts. A més, s'hi ofereixen motivacions per a la reflexió personal, música per a la contemplació, la lectura de l'evangeli del dia o altres textos de l'escriptura.
La iniciativa, ubicada a Valladolid i que compta amb el suport de les editorials jesuïtes Salterrae i Mensajero, neix de la idea dels seus homòlegs anglesos amb el seu web "www.prayasyougo.org", que va sorgir fa tres anys i rep una mitjana de 90.000 visites setmanals.
En aquest projecte, dirigit pel teòleg i sociòleg jesuïta José María Rodríguez Olaizola, hi participa un equip de 28 persones: vuit han posat les seves veus a les oracions i les altres vint han redactat les reflexions vinculades a l'Evangeli.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona