Després de les incursions d'Albert Serra en propostes com l'exposició sobre la televisió al MACBA, o el treball elaborat sobre Hong Sangsoo, alguna cosa es comença a moure en el seu llargament anunciat projecte sobre el comte Dràcula. I és que la productora francesa Capricci ha anunciat que es farà càrrec d'aquesta pel·lícula, que portarà per títol Història de la meva mort.

Aquesta és una adaptació lliure de la novel·la de Bram Stoker, on el personatge del vampir trobarà la seva contrarèplica en la figura del no menys mític Casanova. Segons Catalan Films, que ha anunciat que aquest és un projecte per al 2012 que es troba en fase de preproducció, el film "descriu un moment de transició entre el racionalisme de finals del segle XVIII i el romanticisme de principis del XIX, vist a través de la sexualitat i de la vida quotidiana".

La pel·lícula, amb la col·laboració de TV3 i el suport financer de la regió Pays de la Loire i el Govern espanyol, comença en ambients artístics centreeuropeus i segueix les peripècies d'un Casanova madur i el seu criat Pompeu en terres septentrionals, on continua les seves espectaculars aventures de seducció. Amb l'aparició del comte Dràcula, però, l'ambient al poble es torna cada cop més tenebrós i terrible, fins a confluir de forma abrupta en un misteriós desenllaç.