Sopa de Cabra ha venut un total de 16.243 entrades pel concert del 9 de setembre al Palau Sant Jordi fins a les dues del migdia d'aquest divendres, segons informa la promotora The Project.

Les entrades s'han posat a la venda a les 9.00 h del matí i en cinc hores ja només queden un miler de localitats, de les 17.200 que s'han posat a la venda. El ritme de vendes ha estat trepidant des de primera hora en els diferents punts de distribució, Telentrada, TicketMaster, ServiCaixa, El Corte Inglés i The Project. Ara ja és segur que els Sopa tornaran a omplir el Sant Jordi, com en el mític concert del juny del 1991, al costat de Sau, Els Pets i Sangtraït.

Després d'anys de rumors sobre un possible retorn, la banda més popular del rock català dels anys noranta tornarà als escenaris per un dia, amb l'objectiu pràcticament acomplert d'omplir el Palau Sant Jordi per celebrar tres efemèrides: els 10 anys de l'últim directe al Razzmatazz, els 20 del mític concert al Palau Sant Jordi i els 25 de la seva formació.

Uns cartells per la capital catalana amb el lema del grup, 'Bona nit malparits!', vaticinaven que alguna cosa estaven coent els Sopa de Cabra. I dimecres passat, els integrants del grup, Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc 'Cuco', Josep Bosch i Jaume Soler, van servir el plat a la premsa, en una roda que va atraure desenes de periodistes.

Deu anys després del seu comiat a la sala barcelonina Razzmatazz, els Sopa es reuneixen per oferir un directe, que pretén ser antològic com el concert que els va reunir dalt l'escenari amb Sau, Sangtraït i Els Pets el juny del 1991 i que va fer botar 20.000 persones al Sant Jordi.