05 de març de 2011
05.03.2011

Sopa de Cabra omple el Sant Jordi en només 6 hores

Les 17.000 entrades per al concert del 9 de setembre gairebé s'han esgotat i no es descarta oferir una segona data, o canviar de recinte

05.03.2011 | 01:00
Els Sopa de Cabra, deu anys després de la dissolució de la banda.

Sopa de Cabra van vendre ahir en sis hores gairebé totes les entrades que havia posat a la venda per al concert extraordinari que la formació realitzarà el pròxim 9 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, segons que va informar la promotora The Project. De les nou del matí a les dues de la tarda, es van vendre 16.243 entrades per al concert amb el qual els Sopa tornaran a l'escenari després de deu anys de silenci.
El ritme de venda de la primera hora i mitja va ser encara més espectacular: 12.000 localitats despatxades a quarts d'onze del matí, la qual cosa suposa haver-ne venut 700 cada deu minuts.
Sorpresos per haver venut la pràctica totalitat de l'aforament en poques hores, Gerard Quintana i Josep Thió van apuntar en una entrevista radiofònica que s'hauran de plantejar la possibilitat ?d'oferir un segon concert.
En la mateixa línia es van manifestar els responsables de la promotora The Project, de manera que es no descarta la realització d'un segon concert, i fins i tot el canvi de l'esdeveniment a un recinte amb més capacitat.
Sopa de Cabra, que es va dissoldre fa deu anys, tornarà a reunir-se en la que es preveia única actuació per celebrar els seus inicis fa 25 anys i per rememorar l'emblemàtic concert que van oferir al costat d'altres formacions, fa 20 anys, en el mateix escenari, en la primera ocasió que grups catalans van omplir el Palau Sant Jordi.
Encara que els membres de la banda van remarcar diverses vegades que aquest concert no significa el seu retorn al panorama musical, cap d'ells no ha negat una eventual possibilitat en aquest sentit. Gerard Quintana fins i tot va arribar a dir, parafrasejant l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, que les coses s'han de veure "partit a partit".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema