El mític cantant de folk-rock Bob Dylan ha aconseguit que li donin permís per actuar per primer cop a la Xina, després d'un intent fallit l'any passat, i entonarà el seu Blowin' in the wind al Gimnàs dels Treballadors de Pekín el 6 d'abril, i al Grand Stage de Shangai dos dies després.

Dylan, que complirà 70 anys el mes de maig, va cancel·lar l'any passat una gira asiàtica que a més de les dues ciutats esmentades, incloïa Corea del Sud, Taiwan i Japó. La cancel·lació va venir donada en no obtenir permís de les autoritats xineses per actuar-hi.

Els promotors d'aquella gira (els taiwanesos Broker Brothers), van culpar el ministeri de cultura xinès de no permetre el concert de Dylan, després que en el passat altres gires de famosos músics occidentals com Oasis, The Killers, Céline Dion o Linkin Park fossin suspeses al país asiàtic per problemes amb la censura o ?desacords sobre la recaptació.

La primera banda de pop internacional que va actuar a la Xina va ser Wham! l'any 1985, amb un concert que els va costar mesos d'interminables negociacions.