10 de març de 2011
10.03.2011
Es publica el 5 d´abril

Maruja Torres s'inicia en la novel·la negra

L´escriptora combina ironia, denúncia i crítica social amb tocs de glamur i luxe a 'Fácil de matar'

07.03.2011 | 16:34
Maruja Torres.

L'escriptora Maruja Torres debuta en el gènere policíac amb la seva nova novel·la 'Fácil de Matar' (Planeta) que es publicarà el 5 d'abril que ve que combina la ironia, la denúncia i la crítica social amb tocs de glamur i luxe.

El llibre està protagonitzat per Diana Dial, una excorresponsal, prejubilada i sense pèls a la llengua a la qual ja no li importa què diran i molt menys, encara, la correcció política.

Segons l'editorial, que presenta aquesta novel·la com una de les seves grans apostes per a Sant Jordi, Diana Dial és un carismàtic personatge que aspira a convertir-se en un mite com ho han fet el Pepe Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán i la Petra Delicado d'Alicia Giménez Bartlett.

La trama se situa a Beirut (el Líban) i manté l'estil de les anteriors novel·les de Torres que introdueix elements d'aventura i misteri.

Aquest és el primer llibre de l'escriptora i periodista després de guanyar el Premi Nadal l'any 2009 amb 'Esperadme en el cielo', dedicat a la memòria dels seus amics Terenci Moix i Vázquez Montalbán.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona