11 de març de 2011
11.03.2011

Un projecte facilital'accés a la cultura a col·lectius en risc a Girona i Salt

11.03.2011 | 01:00

Els principals equipaments culturals de Girona i el Teatre de Salt s'han adherit al projecte "Apropa Cultura", que pretén acostar la cultura a col·lectius en risc d'exclusió social. Els usuaris d'entitats catalanes i serveis socials que treballen amb persones amb problemes d'inclusió i els seus acompanyants podran adquirir per 3 euros entrades per a espectacles de música, teatre o dansa.
El projecte està impulsat per l'Auditori de Barcelona i el Departament de Benestar Social, per fer-lo extensiu a teatres i auditoris de tot Catalunya; Girona i Salt són els primers que s'hi adhereixen.
Per a les persones sense recursos i amb dificultats d'integració social, "Apropa Cultura" dóna accés, amb preu social de 3 euros (a usuaris i acompanyants), a qualsevol concert als següents àmbits socials: discapacitat, malaltia mental, exclusió i aïllament social, pobresa, situacions de vulnerabilitat, risc, violència de gènere i familiar, drogodependències, sida, presons, delinqüència juvenil, gent gran, condicions laborals precàries, atur, sense llar i immigrants nouvinguts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona