La cantant australiana Kylie Minogue actua aquest dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona per presentar el disc 'Aphrodite', en el que serà el primer concert que la diva de la música pop ofereixi a la capital catalana en els seus 25 anys de trajectòria.

El xou, emmarcat en la gira 'Les Folies Tour' inclourà 25 cançons, de les quals nou són del seu últim disc, un treball molt ballable que va arrencar amb el single 'All the lovers' i l'últim single és 'Get outta my way'.

Minogue portarà al Sant Jordi un espectacle a l'alçada d'aquest últim disc: les referències mitològiques a l'antiga Grècia conviuran amb les plomes i lluentons ja icòniques en els seus concerts i amb un nodrit cos de ball.

En línia amb l'atmosfera discotequera que la cantant vol donar a aquesta gira, a Barcelona l'equip de Matiné serà l'encarregat de caldejar l'ambient a partir de les 20.15 hores.

Minogue hauria d'haver actuat a Barcelona amb el 'Fever Tour' de 2002, però llavors va haver de cancel.lar el concert perquè va coincidir amb una vaga general.