Les esperades fotos de Shakira i Piqué fent-se un petó van sortir a la llum ahir, en l'edició per a Colòmbia de la revista Caras, que publica un extens reportatge fotogràfic de 26 pàgines de la festa que va organitzar la parella el passat 2 de febrer a Barcelona per celebrar els seus aniversaris.

Sota el títol de "primícia mundial", la revista dedica tota la seva portada a una fotografia en la qual la cantant colombiana i el futbolista del FC Barcelona apareixen fent-se un petó.

La directora de Caras a Colòmbia, Patricia Fajardo, va explicar a l'emissora La FM que, donada la primícia aconseguida, la revista va decidir, "per primera vegada en set anys", avançar la posada en circulació del seu últim número, que està disponible des d'ahir a totes les ciutats del país.

"Amb moltíssim treball vam aconseguir la primícia", va relatar Fajardo, que no ha detallat si la revista va pagar pel material i ha comentat que les fotos "confirmen i no deixen el menor dubte que el nuviatge" entre Shakira i Piqué "va bé".

La revista dedica un ampli reportatge de 26 pàgines a la parella, amb fotografies fetes, segons va indicar Patricia Fajardo, el 2 de febrer a Barcelona, durant una festa per celebrar l'aniversari de tots dos, que curiosament van néixer el mateix dia i de la qual el futbolista va penjar-ne imatges al seu Twitter, confirmant la relació entre ambdós. Piqué va fer 24 anys i Shakira 34.

A les fotos "es veu una parella molt feliç, en harmonia completament", va dir Fajardo, en apuntar que en la celebració, que va ser "molt familiar, molt íntima i molt càlida", van estar diversos amics de la parella, entre ells l'argentí Leo Messi i els pares de Piqué.

Shakira va anunciar el gener passat la fi de la seva relació amb Antonio de la Rúa, que va durar onze anys, i des d'aleshores van començar els rumors sobre la seva relació amb Piqué.