17 de març de 2011
17.03.2011
Una recaptació de 8,12 milions d'euros

'Torrente 4', millor estrena del cinema espanyol de la història

Més d´un milió d´espectadors han passat per les 665 sales de cinema que la distribueixen

14.03.2011 | 16:41
Santiago Segura compta a ´Torrente 4´ amb cares conegudes com Kiko Rivera ´Paquirrín´

La quarta entrega de la saga ideada per Santiago Segura va estrenar-se divendres passat i, des d'aquell dia, ja tot indicava que les xifres del seu primer cap de setmana serien imponents. Una vegada fet el recompte, es confirma que 'Torrente 4' és ja la millor estrena del cinema espanyol de la història amb una mica més d'un milió d'espectadors i una recaptació de 8,12 milions d'euros.

Estrenada a 665 cinemes, segons dades de Box Office Spain, aquesta cinta ha fet pujar la quota de pantalla del cinema espanyol fins al 57% durant aquest cap de setmana. Molt de lluny en recaptació la segueixen 'Rango' (1,32 milions), 'Cisne Negro' (0,86), 'Destino Oculto' (0,64) i 'El discurs del rei' (0,58 milions), informa Rentrak.

Les xifres recollides per 'Torrente 4. Lethal Crisis' després de la seva estrena vaticinen que serà la pel?lícula més exitosa de la saga, ja que la seva primera entrega va recaptar un total de 10,9 milions d'euros, 'Torrente 2' va superar els 22 milions, i la tercera part va arribar fins als 18,1 milions d'euros.

A la presentació de la pel·lícula dimecres passat, Segura ja va avisar de la seva intenció de "donar 'torrentazos' al públic fins que es cansi", fet que, ara com ara, sembla que no passarà, tot i que el mateix cineasta no va dubtar a qualificar José Luis Torrente com un "anormal".

Segons la seva opinió, aquest personatge extrem triomfa perquè a l'Estat espanyol tenim "molt sentit de l'humor" i 'Torrente' ofereix l'oportunitat de riure's "de gent masclista, mesquina i racista". "A la pantalla, pots riure't de tot això i és una cosa catàrtica", ha puntualitzat.
Sorprèn, com sempre, la gran quantitat de cares conegudes que es presten a aparèixer a la pantalla tan sols uns segons, com ara Sergio Ramos, Cesc Fàbregas, Gonzalo Higuaín, Álvero Arbeloa, 'Kun' Agüero, Ana Obregón, Ernesto Sevilla, José Mota, Lorenzo Caprile, Carmen Martínez Bordiu o María Patiño, per esmentar-ne alguns.

Tots ells darrere d'un elenc impossible, amb Kiko Rivera 'Paquirrín', Cañita Brava, Barragán, Xavier Deltell, Yon González, David Fernández 'Chiquiliquatre', Kiko Matamoros, Belén Esteban, María Lapiedra i el cantant Francisco com el malvat de José Luis Torrente.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema