24 de maig de 2011
24.05.2011

El tercer Projecte T promourà nou obres de grups de set poblacions gironines

24.05.2011 | 02:00

La tercera edició del Projecte T per al foment del teatre amateur promourà aquest any la programació de nou obres de companyies gironines seleccionades entre 16 companyies i 17 projectes.
Les obres, escollides per un jurat amb programadors de sales municipals i representants del teatre professional, són Un fill, un llibre, un arbre (La Gespa Teatre, Palamós); Almenys no és Nadal (Agrupació Benet Escriba, Sant Feliu de Guíxols); La crisi, quin quadre! (Bambolina Ambulant, Anglès); Trapezi (7'd'làtex Teatre, Girona) Bye, Bye Cugui (Infinit Teatre, Sant Esteve de Guialbes); Això no és vida (Associació Cultural Grup de Teatre, Sant Hilari); El jardí dels cirerers (La Funcional Teatre, Figueres); Una veu (Nàiade, Girona); i Apareguda, Nostra Senyora de les caixeres (Cia. de Comediants Kafkiana, Banyoles).
Aquestes tres darreres són les proposades pel jurat perquè rebin ajuts a la formació i la producció, considerant que els seus muntatges són els que més destaquen entre el conjunt dels seleccionats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona