Los Fabulosos Texas Tones, Objetivo Tu Cama i un combo creat amb més d'una quarentena de músics d'arreu de la província de Girona faran sonar les guitarres l'11 de juny a La Mirona. L'objectiu: lluitar contra el càncer en un concert benèfic organitzat per Oncolliga. D'aquesta manera, els sis euros de l'entrada aniran destinats íntegrament a aquesta entitat.

La iniciativa s'ha estat gestant durant diverses setmanes, tant per part dels dos caps de cartell com per lligar els assajos entre els membres de les diverses formacions que posaran música a la vetllada. Entre ells hi ha grups com Neurotic Hell, The Forrest Band, Aptos, Hotel Overlook, Head Injury , Apeiron o TanDeBo.

El repertori comú s'ha creat a partir de clàssics del rock i el metal: d'Iron Maiden a Lynyrd Skynyrd, passant per Metallica, Alice Cooper, Kiss o Nirvana, i inclou temes mítics com Poison, Master of Puppets, Sweet Home Alabama Smells like teen spirit.

Oncolliga ha aconseguit sumar esforços tant amb els grups participants com amb diverses entitats de Girona, i han creat un web amb tota la informació del concert.