Set propostes de teatre, música, dansa i circ al carrer dins l'EscèNit; sis més per als menuts de casa al cicle EscèNit Petits; biblioteques a vessar d'Hores del Conte, cursos de lectura i xerrades; cinema, música i tallers a les places dels barris; literatura, concerts i arts escèniques al Centre Cultural La Mercè; i multitud de propostes al Museu del Cinema. I així, fins a 250 activitats que ompliran l'agenda dels mesos de juny, juliol i agost a la ciutat de Girona, per tal que ningú es quedi de braços plegats durant l'estiu.

La programació estival conjunta es va presentar ahir en roda de premsa, i agrupa oci i cultura per a totes les edats. Dins l'EscèNit, que es durà a terme un cop més a la plaça dels Jurats, es podran veure propostes com el musical Killer de la Sala Trono, el claqué dels Trakatap i els Grappa Teatre, que inspirant-se en la Commedia dell'Arte presentaran Xafarderies.

El Museu del Cinema

acollirà l'exposició Estrelles en venda! Hollywood a la publicitat americana, cinefòrums i una sessió de contes de Woody Allen per a adults.

El mes de juny estarà dedicat a Fernando Pessoa

, que centrarà des de diversos clubs de lectura a conferències, passant per la projecció de Réquiem d'Alain Tanner i un tast gastronomicoliterari.

En l'apartat musical

, hi destaquen els concerts del Toc & Clàssic, així com el Trobar d'Enyor, el Folk a l'estiu i el Dia de la Música.