Després d´un 2010 amb més de 70 actuacions, Buhos comença la seva gira estival, la "Volta a Catalunya 2011"que els portarà de nou a recórrer tot el territori català. El dissabte 11 de juny actuen a Llagostera.

Buhos s'ha convertit en un dels grups de més èxit aquest 2010. Les seves novetats són seguides amb entusiasme pels més de 14.000 seguidors que tenen a les xarxes socials com ara Facebook i que creixen en nombre concert rere concert. Un èxit que s´han guanyat a pols treballant intensament en un projecte que ja fa 6 temporades que funciona i que compta amb l´aval de més de 300 actuacions realitzades fins al moment. Prova d´això són les adaptacions a l´actualitat blaugrana de grans clàssics del rock´n´roll que interpreten cada setmana al programa "Fora de Joc" d´Ona Catalana i un cop al mes al "Primer Toc" de RAC 1. També se´ls ha pogut veure en nombroses edicions dels programes "APM" o "Zona Zàping"de TV3.

La relació dels Buhs amb el Barça no acaba aquí. El grup ha estat convidat pel club a actuar pels aficionats en les darreres edicions del trofeu Joan Gamper.

El 2010 van editar un recopilatori de les seves cançons més populars anomenat "Gratis Hits", del qual ja n´han venut 14.000 còpies. Enguany ja han començat a preparar el que serà la meta final, la última etapa d´aquesta Volta a Catalunya 2011: la gravació d´un nou disc als estudis Music Lan d´Avinyonet de Puigventós, comptant amb la producció d´en Sergi Vila, responsable de cèlebres mescles de grups com ara la Fundación Tony Manero.

El seu web www.buhos.cat i el seu videoclip "Eclipsi" han estat votats en segona posició dels premis Enderrock a millor web i millor videoclip respectivament.