03 de juny de 2011
03.06.2011

Quatre sardanes de Josep Vicenç "Xaxu" sonaran a l'Aplec de l'Escala

Un dels concerts serà
de caire benèfic per contribuir a la restauració
de l'església de Sant Pere

03.06.2011 | 02:00
El cartell de l´orquestra.

L'Aplec de l'Escala s'enceta, enguany, demà, a l'església de Sant Pere amb un concert a les 10 del vespre, amb el títol genèric d'Els paisatges de l'Escala a temps de sardanes.
Pel que fa a la vessant musical, actuarà la cobla Ciutat de Girona i s'interpretaran sardanes d'autors escalencs o dedicades a aquesta població. Cal destacar la interpretació de quatre sardanes de Josep Vicenç "Xaxu".
Aquest concert té un caire benèfic, ja que el seu benefici serà per ajudar a sufragar les obres de rehabilitació de l'església de Sant Pere.
El diumenge, l'Aplec tindrà com a marc el passeig de Lluís Albert, davant mateix del mar, amb les següents cobles: Ciutat de Girona, La Flama de Farners i La Principal de l'Escala.

Dos homenatges
Cal destacar que s'oferiran dos homenatges als dos compositors més veterans de tot Catalunya, Joaquim Soms (97 anys) i Tomà Gil Membrado (96 anys), del qual s'estrenarà la sardana L'Escala d'en Jordi.
Durant la jornada dominical s'estrenaran també dues altres composicions, una de Joaquim Hostench, anomenada Rosa M., i una altra de Lluís Albert, titulada Per recordar-me.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema