Un home de 34 anys que ha estat diversos dies acampat a la madrilenya Puerta del Sol ha guanyat 1.348.910 euros en un sorteig de La Primitiva, segons que ha informat ServiApuestas, especialitzada en la venda de loteria per Internet.

Segons les dades facilitades per aquesta empresa, l'agraciat era abonat de la Penya de la Primitiva de ServiApuestas des de l'any 2007, però fa dos mesos va cancel·lar l'abonament per problemes econòmics. Tot just el va tornar a activar el passat dijous.

S'esdevé que el sorteig va ser el dissabte, però el jove no va conèixer la seva sort fins ahir, perquè havia estat tot el cap de setmana fora de casa, participant a l'acampada de la Puerta del Sol.

"Quan aquest matí (per ahir) ens vam posar en contacte amb l'afortunat per comunicar-li la notícia no s'ho podia creure; de fet, hem hagut de dir-li que consultés el seu compte al web de ServiApuestas perquè comprovés que havia estat agraciat amb el premi, i quan l'hem tornat a trucar, encara no s'ho creia", va comentar el director general d'aquest servidor de juguesques, Sascha Badelt.

També va dir que ""l'alegria es multiplica" quan l'agraciat està atravessant una situació complicada. Va dir que el guanyador encara no sap què farà amb el premi, encara que té clar que vol posar en marxa un projecte empresarial que té en ment i que no havia pogut tirar endavant fins ara per manca de suport econòmic.

Per últim, va assenyalar que les penyes augmenten les possibilitats d'aconseguir premis, ja que l'usuari juga 220 apostes optimitzades i una a la seva pròpia elecció.