Avui divendres, a la nit, hi ha programat un concert a la població de l'Escala. Es tracta d'un acte benèfic que anualment organitza la junta local de l'Escala de l'AECC contra el càncer i que enguany comptarà amb la col·laboració de la cobla La Principal de la Bisbal, dirigida per Francesc Cassú i es celebrarà a l'església de Sant Pere de la vila marinera, a partir de les 10 del vespre.

Un programa de luxe

Cal destacar la programació d'aquest concert, ja que al costat de sardanes d'una indubtable qualitat musical també s'oferiran obres per a cobla que no són sardanes, destacant, entre altres, les composicions: El rellotge sincopat, de Leroy Anderson, amb arranjament de Francesc Cassú, Una lluita musical, de Josep Serra, amb l'actuació dels solistes de la cobla: Albert Font, trompeta, Ferran Miàs, tenora, Josep Malonda, fiscorn, Lluís Pujals, tible i Pere Rabaseda, flabiol.

Finalment, no seria just deixar d'anotar la interpretació de la peça titulada Viladesau i el mar, que és l'arranjament que féu Antoni Mas Bou dels boleros de Ricard Viladesau.