17 de juny de 2011
17.06.2011

La Principal de la Bisbal dirigida per Cassú lluita contra el càncer a l'Escala

17.06.2011 | 09:18

Avui divendres, a la nit, hi ha programat un concert a la població de l'Escala. Es tracta d'un acte benèfic que anualment organitza la junta local de l'Escala de l'AECC contra el càncer i que enguany comptarà amb la col·laboració de la cobla La Principal de la Bisbal, dirigida per Francesc Cassú i es celebrarà a l'església de Sant Pere de la vila marinera, a partir de les 10 del vespre.

Un programa de luxe
Cal destacar la programació d'aquest concert, ja que al costat de sardanes d'una indubtable qualitat musical també s'oferiran obres per a cobla que no són sardanes, destacant, entre altres, les composicions: El rellotge sincopat, de Leroy Anderson, amb arranjament de Francesc Cassú, Una lluita musical, de Josep Serra, amb l'actuació dels solistes de la cobla: Albert Font, trompeta, Ferran Miàs, tenora, Josep Malonda, fiscorn, Lluís Pujals, tible i Pere Rabaseda, flabiol.
Finalment, no seria just deixar d'anotar la interpretació de la peça titulada Viladesau i el mar, que és l'arranjament que féu Antoni Mas Bou dels boleros de Ricard Viladesau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema