El festival internacional de música de S'Agaró ha presentat el cartell per a la seva edició 2011, marcada com és habitual per la presència d'artistes internacionals i amb la música clàssica com a marc d'acció.

El president de l'Associació Cultural Pau Casals, Joaquim Llorens, ha apuntat que malgrat l'actual context econòmic, s'ha preparat una programació "amb la mateixa qualitat interpretativa i bon gust" que és la marca de l'entitat.

El tret de sortida serà el dissabte 23 de juliol, a l'església de S'Agaró; com a novetat, tots els concerts es faran a les vuit del vespre, exceptuant el del dia 14 d'agost, que es farà a les deu de la nit.

El programa comprèn els concerts del pianista Bertrand Giraud (que homenatjarà Liszt); el Virtuosisme a quatre mans de Marco Schiavo i Sergio Marchegiani; un recital de violí i piano a càrrec de Pierre Hommage i Florian Caroubi; una actuació de l'orquestra de cambra Rubinstein amb peces de música clàssica usada al cinema; el Piano romàntic que oferirà Larisa Tedtoeva; i la cloenda de bandes sonores del Quartet Movie.