Els Manel es van endur anit el Premi Time Out que entrega la revista del mateix nom, l'únic que es decideix mitjançant un jurat, ja que la resta es decideixen per votació popular entre els lectors d'aquesta publicació. La gala d'entrega dels guardons es va celebrar al Mercat de la Concepció de Barcelona.

A més del premi atorgat a la banda de pop-folk, la cantant de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz es va endur el premi de creadora de l'any. Per la seva part, el web Filmin, una plataforma de distribució de cinema independent, ha estat reconegut com el projecte cultural més innovador. Finalment, l'espectacle de la companyia FlyHard "Un home amb ulleres de pasta", escrit per Jordi Casanovas, va aconseguir el premi a la millor obra.

En les categories gastronòmiques dels guardons, el millor restaurant va ser l'Enoteca i el millor plat el gall de Sant Pere amb mantega negra i tàperes del restaurant Pescadors. Finalment, els premis al millor còctel i al millor local nocturn van ser per al bar Tirsa i l'Entresòl.