La cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona treu un nou doble CD al mercat. És el titulat Confluències i inclou un recull d'obres originals escrites per encàrrec de la cobla en motiu del seu 25è aniversari. Aquestes peces recopilen tant sardanes com obres per a cobla en format lliure. És un àlbum que permet escoltar les composicions d'alguns dels autors darrerament més interessats a oferir noves sonoritats i idees des del món de la cobla, i permet escoltar el ?lluïment dels seus intèrprets.

Així, per exemple, el primer dels dos discos compta amb l'obra L'ocell captiu de Xavier Pagès, amb en Xavier Torrent com a flabiol solista. També es pot escoltar la suite per a flabiol i cobla Amb els cinc sentits de Francesc Cassú, o la sardana That's the Way! d'en Marc Timón. Gairebé totes les peces estan dirigides pel mestre Xavier Pagès.

El segon volum, en canvi, està dedicat íntegrament a la sardana amb títols com Terra de cavallers d'Enric Ortí, L'ombra ufanosa del drac argentat de Concepció Ramió o 25, d'en Víctor Cordero. En aquest disc també es compta amb la participació de Fani Fortet a les timbales i la percussió. La direcció de totes les obres correspon també a en Xavier Pagès.