28 de juny de 2011
28.06.2011

El cinema surt a la fresca a les nits de la Ciutadella de Roses

28.06.2011 | 02:00

La Ciutadella de Roses acull per segon any consecutiu el seu cicle de cinema a la fresca, una activitat iniciada el 2010 i que va comptar amb una gran acollida per part del públic. La voluntat torna a ser oferir un cinema de qualitat en versió orginal subtitulada, amb una programació molt variada.
El cicle arrencarà aquest divendres, i combina èxits de crítica i taquilla com El Escritor de Roman Polanski (30 de juliol) o Shutter Island de Scorsese (8 de juliol), amb cinema familiar avalat també pels cinèfils com Donde viven los monstruos de Spike Jonze o Toy Story 3 (essent aquesta l'única pel·lícula que es projectarà doblada).
En aquest entorn privilegiat també s'hi podran veure d'altres propostes minoritàries, com el biopic centrat en Edith Piaf La vida en rosa (15 de juliol), o exitoses propostes nacionals com Celda 211, gran triomfadora dels premis Goya del 2009 i que inaugura el cicle aquest divendres.
Les projeccions de Cine Ciutadella tenen un preu de 4 euros; val a dir, però, que els membres del Club del Subscriptor del Diari de Girona gaudiran d'un 2x1.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema