Dos anys després de la seva mort, la llegenda del Rei del Pop segueix viva i els seus objectes personals són autèntiques peces de col·leccionista que poden assolir preus astronòmics. L'exemple més clar és la mítica jaqueta vermella amb la qual Jackson va ballar convertit en un zombie en el vídeo de Thriller, que ha estat venuda en una subhasta per 1,27 milions d'euros.

Una de les jaquetes més icòniques de l'estrella del pop té un nou amo. La casa de subhastes californiana Julien's Auctions va organitzar una subhasta d'objectes de l'artista que va superar amb escreix totes les expectatives. A la subhasta van sortir a la venda objectes d'altres celebritats com Elvis Presley o Madonna encara que els estris de Jackson van batre tots els rècords en les licitacions. Més de 42.500 euros s'han arribat a pagar per unes ulleres del cantant i un manuscrit amb la lletra del seu tema We are the world va superar els 191.000 euros.

Però la jaqueta amb la qual Michael va ballar una de les coreografies més famoses de la història el 1983 ha estat l'objecte que més car s'ha venut. El seu preu de sortida era de 283.000 euros i poc va trigar a superar el milió. Michael va morir als 50 anys el 25 de juny de 2009 a causa d'una sobredosi de sedants però encara avui, la seva història segueix sent un negoci molt rendible.