06 de juliol de 2011
06.07.2011
Grup de Periodistes

David Bassa, nou president de Ramon Barnils

El nou cap de l'entitat substitueix Joan Vila i tindrà com a vicepresidenta a Laia Altarriba

30.06.2011 | 13:07

El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha elegit la seva nova Junta Directiva a la dotzen Assemblea General Ordinària de l'associació, celebrada aquest dimecres 29 de juny a Barcelona. El nou president del l'entitat serà el periodia David Bassa, que substitueix Joan Vila. Vila havia exercit el càrrec durant els últims dos anys. La nova Junta està formada per tretze persones, vuit de les quals continuen de l'anterior Junta. Les altres cinc s'incorporen en aquest nou cicle. L'assemblea també ha decidit que la nova vicepresidenta de l'entitat sigui la també periodista Laia Altarriba.

La nova Junta del Grup Barnils s'ha marcat com a acció prioritària en els pròxims mesos d'aquest any mantenir l'activitat de Media.cat, el web d'anàlisi crítica dels mitjans, i buscar nous finançaments i noves sinergies per mantenir-la activa.

Altres objectius del Grup per al mandat 2011-13 són rellançar la proposta de creació de la càtedra Ramon Barnils, col·laborar amb l'Editorial A Contra Vent per editar un segon llibre d'articles de Ramon Barnils i, si és possible, una biografia completa.

La Junta també té la intenció de continuar amb l'emissió de comunicats sempre que calgui pronunciar-se sobre afers professionals i/o d'interès comunicatiu general i de mantenir activa la web grupbarnils.cat (renovada ara fa pocs mesos), amb la publicació dels principals documents que genera el GPRB.

A banda de Bassa i Altarriba, la nova junta està formada per Laia Soldevila, que en serà la secretària; Joan Vila, que de president passa a tresorer; i dels vocals, que seran Oriol Cortacans, Rita Marzoa, Enric Rimbau, Miquel Martín, Roger Palà, Eduard Voltas, Ferran Casas, Miquel Andreu i Jordi Borda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema