Sopa de Cabra continua venent totes les entrades pels seus concerts de retorn. Amb 50.000 entrades venudes per la seva triple convocatòria al Palau Sant Jordi, el 9, 19 i 11 de setembre, que ja estan esgotades, la banda també ha exhaurit les 5.400 localitats pel concert de Girona, al pavelló Fontajau, el 30 de setembre. Davant d'aquest bon ritme de vendes, els gironins, representants del rock català dels noranta, anuncien dues noves cites, el 17 de setembre a Palma de Mallorca, a Son Fusteret, i el 24 del mateix mes al Tarraco Arena de Tarragona.

Sopa de Cabra se situa per sobre de les 55.000 entrades venudes pels seus concerts de Barcelona i Girona, una dada que inscriu la banda gironina i els seus seguidors als principals registres de la història de la música d'aquest país.

Atenent les peticions de nous concerts i seguint el criteri del grup de no adquirir cap compromís fins a la venda total dels aforaments, el pròxim divendres 29 de juliol a les 09.00 hores es posaran a la venda les entrades pels concerts de Palma de Mallorca i Tarragona.