L'escriptor de Jerez Juan Bonilla ha guanyat el Premi Gaziel de Biografies i Memòries 2011 amb l'obra Vida y obra de Terenci Moix. El tiempo es un sueño pop. El premi, concedit divendres a la nit a Barcelona, reconeix una obra que tracta tot l'univers de l'escriptor català, informa l'organització en un comunicat.

L'obra repassa la infància de Moix, les seves primeres lectures, la formació autodidàctica, les seves relacions familiars i influències, l'homosexualitat, el cinema dels anys 40 i 50, els seus primers treballs i les relacions amb col·le?gues com Maruja Torres, Pere Gimferrer, Núria Espert i Vicente Molina Foix.

A més dels seus viatges i premis, s'endinsa en la relació de Moix amb la Gauche Divine, el pop, l'alta cultura i altres aspectes com l'elecció del català com a llengua d'escriptura i la seva participació en programes de televisió.

Bonilla ha escrit poesia, assaig, relats i novel·les, entre les quals destaquen Nadie conoce a nadie, portada al cinema per Mateo Gil i protagonitzada per Eduardo Noriega, a més de ser traductor al castellà de la novel·la de Terenci Moix Sadístic, esperpèntic i àdhuc metafísic i director de la revista Zut. Terenci Moix va morir el 2003 després d'una llarga malaltia pulmonar relacionada amb la seva addicció al tabac.