El músic sarrianenc Alfred Berengena es troba en un dels moments mes actius de la seva trajectòria després d'haver-se traslladat a viure al Pla de l'Estany. Alfred Berengena ha pogut fer realitat un dels somnis que perseguia des de fa temps. Creant un espai on poder treballar amb la seva bateria ja sigui gravant vídeos didàctics, discos per bandes, desenvolupant el seu propi mètode de bateria o donant les seves classes especialitzades en tècnica sobre la bateria.

D'altra banda, Alfred Berengena ha finalitzat el que serà el segon disc de la banda Exquisite Pus, que va estar tocant a la passada edició del prestigiós festival de musica metal Waken Open Air.

Gravacions

Actualment es prepara per gravar el segon àlbum de The Murder Industry, que es preveu que surti a la llum aquest 2012. Paral·lelament esta treballant en la gravació i mescla de l'àlbum debut d'Elisma i preparar també un Clinic master class de 4 hores que farà el proper dia 25 a Centre Culturel Albert Lavigne, Peyrestortes (França), on entre moltes altres coses demostrarà alguns dels conceptes del seu ultim llibre Advanced Double Bass Drumming (Carisch 2011).

També cal afegir les actuacions que porta a terme amb les bandes amb les que ha gravat discos anteriorment com són els valencians Profundis Tenebrarum, els guipuscoans Numen els lleidatans Nebulah i ara també amb Baalphegor, amb qui després de 3 anys d'inactivitat han tornat a donar guerra.

Alfred Berengena (1978), llicenciat en grau superior de Jazz i musica moderna amb medalla d'or al Conservatori de Jazz i Música Moderna de Perpinyà, és el màxim referent en l'àmbit nacional quant a bateries de música extrema. Cal afegir que està esponsoritzat per la prestigiosa marca Californiana de Bateries DW Drums i per la llegendària marca de plats Zildjian de Boston. També compta amb el patrocini dels pedaços Evans (EUA) els pedals Axis (EUA) entre altres marques. Ha participat en festivals de bateria d'àmbit nternacional, i ha compartit escenari amb músics tan destacats com Mike Terrana, Benny Greb, Dom Famularo, Cindy Blackman o Morgan Agren entre molts altres.