El jugador del F. C. Barcelona i la cantant colombiana segueixen sense confirmar la feliç notícia, però mentrestant apareixen noves imatges de la parella que evidencien l'estat de bona esperança de l'artista. Segons la revista ¡QMD! està més que clar que Shakira i Piqué seran pares.

Des de fa diverses setmanes, el rumor que la "waka-parella" espera el seu primer fill per a principis de l'any vinent ha anat prenent forma. Ara, unes fotos exclusives es traslladen a la portada de l'esmentada revista per evidenciar un més que evident estat d'espera de la colombiana.

Shakira i Piqué apareixen passejant tranquil·lament pels carrers de Barcelona, mentre es pot observar la incipient panxeta de l'artista apareixent per sota de la brusa blanca que duu posada.

I és que, si són certos els rumors cada cop més insistents, la xicota del futbolista blaugrana donaria a llum el gener de 2013, cosa que significaria que està embarassada d'uns tres mesos. No obstant això, els dos protagonistes de la història segueixen encara sense confirmar ni desmentir la notícia.

Així doncs, i mentre els seguidors d'ambdós i la premsa del cor d'un costat i altre de l'Atlàntic segueix experant que la parella anuncïi d'una vegada la bona nova, Shakira i Piqué semblen disposats a seguir gaudint amb tranquil·litat de les seves vacances, i recuperant forces per tornar als seus compromisos professionals a la tardor. O a preparar-se per engegar una nova etapa, en cas que finalment l'embaràs es confirmi.