30 de desembre de 2012
30.12.2012
Diari de Girona

David de Pedro ambienta a Girona la novel·la "La revelación del Qumrán"

El llibre, que ha arribat a figurar entre els més venuts a Amazon, s'ha escrit amb informació contrastada amb la metodologia dels Mossos

30.12.2012 | 01:00
David de Pedro.

La revelación de Qumrán, primera novel·la del gironí David de Pedro, es publica en paper després d'haver venut més de 600 ?exemplars en format digital a Amazon.com en menys d'un any. La novel·la, autoeditada pel mateix escriptor a través del portal de comerç electrònic, narra l'aventura d'un gironí del segle XXI que es veurà immers en una lluita entre la maçoneria i l'Opus Dei, que el portarà a viatjar per diverses ciutats del món.
La novel·la ha arribat a ocupar la posició 19 de les obres més venudes en llengua castellana al rànquing d'Amazon. Actualment, l'obra es pot adquirir en paper al mateix portal Amazon, a la Llibreria Geli i la Llibreria Carlemany de Girona, i als Magatzems Tàlia, Foto Video Cassà i a la Llibreria Can Karlus de Cassà de la Selva.
La revelación de Qumrán és un llibre de 527 pàgines, en què l'aventura principal transcorre en el segle XXI a la ciutat de Girona, i que després es trasllada per tot el globus terrestre. L'autor ha assegurat que és una obra documentada i contrastada amb la metodologia d'investigació de la policia científica dels Mossos d'Esquadra, així com amb un metge forense de renom. Igualment, l'escrit té aspectes històrics, que també han necessitat d'un treball de camp, en fer referència a la història dels cavallers templaris, dels maçons, de l'Opus Dei i dels textos apòcrifs.
Amb aquesta novel·la, es busca fer una lectura fàcil i àgil, s'hi han desenvolupat 28 personatges mitjançant flashbacks, que estan intercalats entre els capítols, i això es converteix en una eina imprescindible a l'hora d'ubicar en tot moment cada un dels participants.
L'obra es podria classificar entre una barreja de Las 50 sombras de Grey i El Código da Vinci. Si s'hagués de buscar un referent entre els autors catalans, es podria equiparar a la tipologia de narració d'en Francesc Miralles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona