La venda anticipada de la segona edició del Festival Internacional del Circ Castell de Figueres, que es farà des del 21 fins al 25 de febrer, està anant a molt bon ritme i per això els organitzadors -Circus Arts Foundation- han decidit programar dues noves funcions a les nou que hi havia previstes inicialment. Es tracta de l'Espectacle Blau, el 23 de febrer al migdia, i l'Espectacle Vermell, el 24 de febrer a dos quarts de vuit del vespre amb un total de 4.500 noves entrades. A dia d'avui, ja s'han venut més de 9.000 localitats de les 21.200 que es van posar a la venda el 7 d'octubre passat. En total hi haurà quatre espectacles diferents amb 22 números mai vistos a Europa

Tal com ja es va anunciar fa unes setmanes, el certamen augmenta en superfície i aforament aquesta segona edició. Aixi, es dobla l'espai cobert per carpes passant de prop de 2.700 metres quadrats a més de 4.200 i se'n creen de nous, com ara un indret per preparar-se els artistes- alhora que es passarà de 1.450 localitats per funció a 2.250, el que suposa arribar a un total de 25.700 espectadors (l'any passat van ser 14.500) i hi va haver gent que es va quedar sense entrada.

Una de les novetats d'enguany és que el certamen comptarà amb la presència d'animals, concretament de cavalls, de la mà de la companyia russa Troupe Yakov Ekk amb un espectacle eqüestre amb acròbates i cosacs. En total, es veuran 22 números mai vistos en pistes de circ europees procedents de dotze països diferents. Destaca la companyia xinesa Jinan Acrobatic Troupe, formada per dotze saltadors de cercles i lassos; els pallassos xilens Los Calugas i el japonès Arata Urawa amb un número de diàbolo, per citar-ne alguns.

Les entrades es poden adquirir per Internet (festivaldelcirc.com i ticketmaster.es), als caixers Servicaixa, per telèfon al 902 15 00 25 o a l'Oficina de Turisme de Figueres. Els preus de les entrades als 4 espectacles diferents que proposa el Festival (dues semifinals -espectacles blau i vermell-, una final -espectacle Or- i l'espectacle al Teatre 'Figueres Circus Stars' amb artistes locals) oscil·len entre els 7 i els 40 euros depenent de les categories de butaca: Llotja VIP, Butaca Or, Butaca Plata o Butaca Bronze.